Cand eram mica, dulcele la mine insemna ceva sarat cum ar fi chipsurile sau covrigeii. Acesti biscuiti au fost pe placul meu. Aromati si sarati, nu au rezistat mai mult de o zi. Merg perfect cu un vin alb, branzeturi si dulceata de ardei .
Ingrediente:
Mod de preparare:
Tocam marunt rozmarinul apoi dam parmezanul pe răzătoare. Intr-un bol incapator amestecam bine toate ingredientele pana obtinem un aluat. Invelim aluatul in folie alimentara si-l modelam in forma de sul.
Dam aluatul la rece pentru cel putin 30 de minute. Pornim cuptorul la 180 de grade atunci cand scoatem aluatul din frigider.
Taiem aluatul felii de dimensiunea dorita, mie imi plac mai subtiri pentru ca ies mai crocante.
Batem albusul ramas de la ou si ungem fiecare biscuite. Coacem biscuitii la 180 de grade pentru 15-20 de minute in functie de dimensiunea lor. La jumatatea timpului se pot intoarce. La sfarsit trebuie sa obtinem niste biscuiti aurii si crocanti la exterior.
Ingrediente
Indicații
Tocam marunt rozmarinul apoi dam parmezanul pe răzătoare. Intr-un bol incapator amestecam bine toate ingredientele pana obtinem un aluat. Invelim aluatul in folie alimentara si-l modelam in forma de sul.
Dam aluatul la rece pentru cel putin 30 de minute. Pornim cuptorul la 180 de grade atunci cand scoatem aluatul din frigider.
Taiem aluatul felii de dimensiunea dorita, mie imi plac mai subtiri pentru ca ies mai crocante.
Batem albusul ramas de la ou si ungem fiecare biscuite. Coacem biscuitii la 180 de grade pentru 15-20 de minute in functie de dimensiunea lor. La jumatatea timpului se pot intoarce. La sfarsit trebuie sa obtinem niste biscuiti aurii si crocanti la exterior.