BISCUITI CU ROZMARIN SI PARMEZAN

Autorbiancaajitaru
DificultateÎncepător

Cand eram mica, dulcele la mine insemna ceva sarat cum ar fi chipsurile sau covrigeii. Acesti biscuiti au fost pe placul meu. Aromati si sarati, nu au rezistat mai mult de o zi. Merg perfect cu un vin alb, branzeturi si dulceata de ardei .

ShareSave
Biscuiti heathy cu rozmarin
Randamente1 porțieTimp de pregătire10 minuteTimp de preparare1 orăTimp total1 oră 10 minute

Ingrediente:

 230 gr faina
 1 galbenus
 80 gr iaurt grecesc
 60 gr parmezan ras
 100 gr unt rece
 2 crengute de rozmarin
 1 tsp sare
 1 tsp usturoi granulat
 1 tsp ceapa granulata

Mod de preparare:

1

Tocam marunt rozmarinul apoi dam parmezanul pe răzătoare. Intr-un bol incapator amestecam bine toate ingredientele pana obtinem un aluat. Invelim aluatul in folie alimentara si-l modelam in forma de sul.

2

Dam aluatul la rece pentru cel putin 30 de minute. Pornim cuptorul la 180 de grade atunci cand scoatem aluatul din frigider.
Taiem aluatul felii de dimensiunea dorita, mie imi plac mai subtiri pentru ca ies mai crocante.

3

Batem albusul ramas de la ou si ungem fiecare biscuite. Coacem biscuitii la 180 de grade pentru 15-20 de minute in functie de dimensiunea lor. La jumatatea timpului se pot intoarce. La sfarsit trebuie sa obtinem niste biscuiti aurii si crocanti la exterior.

Ingrediente

 230 gr faina
 1 galbenus
 80 gr iaurt grecesc
 60 gr parmezan ras
 100 gr unt rece
 2 crengute de rozmarin
 1 tsp sare
 1 tsp usturoi granulat
 1 tsp ceapa granulata

Indicații

1

Tocam marunt rozmarinul apoi dam parmezanul pe răzătoare. Intr-un bol incapator amestecam bine toate ingredientele pana obtinem un aluat. Invelim aluatul in folie alimentara si-l modelam in forma de sul.

2

Dam aluatul la rece pentru cel putin 30 de minute. Pornim cuptorul la 180 de grade atunci cand scoatem aluatul din frigider.
Taiem aluatul felii de dimensiunea dorita, mie imi plac mai subtiri pentru ca ies mai crocante.

3

Batem albusul ramas de la ou si ungem fiecare biscuite. Coacem biscuitii la 180 de grade pentru 15-20 de minute in functie de dimensiunea lor. La jumatatea timpului se pot intoarce. La sfarsit trebuie sa obtinem niste biscuiti aurii si crocanti la exterior.

Note

BISCUITI CU ROZMARIN SI PARMEZAN