Quiche cu bacon si ceapa verde, perfect pentru un pranz delicios
Ingrediente:
Mod de preparare:
Pentru aluat punem faina intr-un bol , adaugam untul rece si cu varful degetelor framantam pana se formeaza un aluatul nisipos, iar dupa adaugam oul batut si formam o bila de aluat.
Aluatul merge la rece pentru 30 de minute.
Dupa cele 30 de minute, intindem aluatul si il transferam in tava, il intepam cu o furculita din loc in loc, adaugam hartie de copt si boabe de orez sau fasole si il coacem in orb pentru 10 minute, timp in care pregatim umplutura.
Batem cele 4 oua, adaugam iaurtul, ceapa verde si cubuletele de muschi. Punem umplutura peste tarta si tava merge la cuptor 30 de minute .
In ultimele 10 minute punem si cascavalul ras.
Se poate servi alaturi de o salata.
Ingrediente
Indicații
Pentru aluat punem faina intr-un bol , adaugam untul rece si cu varful degetelor framantam pana se formeaza un aluatul nisipos, iar dupa adaugam oul batut si formam o bila de aluat.
Aluatul merge la rece pentru 30 de minute.
Dupa cele 30 de minute, intindem aluatul si il transferam in tava, il intepam cu o furculita din loc in loc, adaugam hartie de copt si boabe de orez sau fasole si il coacem in orb pentru 10 minute, timp in care pregatim umplutura.
Batem cele 4 oua, adaugam iaurtul, ceapa verde si cubuletele de muschi. Punem umplutura peste tarta si tava merge la cuptor 30 de minute .
In ultimele 10 minute punem si cascavalul ras.
Se poate servi alaturi de o salata.