Mereu ne raman in frigider legume si nu stim ce sa facem cu ele .Vin cu o idee perfecta. Chec aperitiv cu legume.Un desert sanatos cu ingrediente accesibile.
Ingrediente:
Mod de preparare:
Albusurile se bat spuma, iar galbenusurile se omogenizeaza cu laptele si uleiul
Peste faina cernuta punem praful de copt, galbenusurile,sarea si piperul si amestecam pana incorporam
Adaugam ciupercile, dovlecelul, ceapa verde si baconul toate tocate marunt si bineinteles morcovul si branza rasa, iar dupa, in 2 reprize adaugam albusurile si omogenizam .
Checul merge la cuptor pentru aproximativ 55 de minute la 170 de grade.
Ingrediente
Indicații
Albusurile se bat spuma, iar galbenusurile se omogenizeaza cu laptele si uleiul
Peste faina cernuta punem praful de copt, galbenusurile,sarea si piperul si amestecam pana incorporam
Adaugam ciupercile, dovlecelul, ceapa verde si baconul toate tocate marunt si bineinteles morcovul si branza rasa, iar dupa, in 2 reprize adaugam albusurile si omogenizam .
Checul merge la cuptor pentru aproximativ 55 de minute la 170 de grade.