Ouale sunt printre primele mele alegeri cand vine vorba de mic dejun, iar acest preparat imbina atatea gusturi, incat nu are cum sa nu-ti placa
Ingrediente:
Mod de preparare:
Punem uleiul la incins intr-o tigaie, peste care adaugam ulterior ceapa si ardeiul.
Dupa ce legumele s-au gatit, adaugam sosul de rosii si lasam la fiert pentru 5 minute.
Spargem ouale si le adaugam pe rand in tigaie, dupa care presaram sare si piper.
La final adaugăm branza feta rasa si patrunjelul tocat si oprim focul.
Se serveste cu felii de paine prajita.
Ingrediente
Indicații
Punem uleiul la incins intr-o tigaie, peste care adaugam ulterior ceapa si ardeiul.
Dupa ce legumele s-au gatit, adaugam sosul de rosii si lasam la fiert pentru 5 minute.
Spargem ouale si le adaugam pe rand in tigaie, dupa care presaram sare si piper.
La final adaugăm branza feta rasa si patrunjelul tocat si oprim focul.
Se serveste cu felii de paine prajita.