Pentru o gustare de după amiază am pregătit pentru ai mei aceste pachețele din foietaj cu sparanghel și șuncă.
Ingrediente:
Mod de preparare:
Tai foaia de foietaj în jumătate. O jumătate de foaie îți ajunge pentru un pachețel. Iei foaia de foietaj, o ungi cu ulei și o împăturești o dată.
Pui felia de șuncă peste foietaj, apoi sparanghelul și îl împăturești. Procedezi la fel cu fiecare foaie de foietaj. Ungi fiecare rulou cu ou bătut.
Presari cașcaval ras.
Așezi rulourile într-o tavă cu hârtie de copt și le dai la cuptor la foc mediu aprox 15 min sau până se rumenesc.
Poftă Bună!
Ingrediente
Indicații
Tai foaia de foietaj în jumătate. O jumătate de foaie îți ajunge pentru un pachețel. Iei foaia de foietaj, o ungi cu ulei și o împăturești o dată.
Pui felia de șuncă peste foietaj, apoi sparanghelul și îl împăturești. Procedezi la fel cu fiecare foaie de foietaj. Ungi fiecare rulou cu ou bătut.
Presari cașcaval ras.
Așezi rulourile într-o tavă cu hârtie de copt și le dai la cuptor la foc mediu aprox 15 min sau până se rumenesc.
Poftă Bună!