Pachețele din foietaj cu sparanghel și șuncă

AutorAncutsa Cuisine
DificultateÎncepător

Pentru o gustare de după amiază am pregătit pentru ai mei aceste pachețele din foietaj cu sparanghel și șuncă.

ShareSave
Randamente1 porțieTimp de pregătire10 minuteTimp de preparare16 minuteTimp total26 minute

Ingrediente:

 3 foi de foietaj
 6 felii de șuncă Pădurea Neagră
 6 sparanghel
 30 ml ulei pt împachetat / uns foile
 1 ou mic pentru uns
 50 gr cașcaval

Mod de preparare:

1

Tai foaia de foietaj în jumătate. O jumătate de foaie îți ajunge pentru un pachețel. Iei foaia de foietaj, o ungi cu ulei și o împăturești o dată.

2

Pui felia de șuncă peste foietaj, apoi sparanghelul și îl împăturești. Procedezi la fel cu fiecare foaie de foietaj. Ungi fiecare rulou cu ou bătut.
Presari cașcaval ras.

3

Așezi rulourile într-o tavă cu hârtie de copt și le dai la cuptor la foc mediu aprox 15 min sau până se rumenesc.

Poftă Bună!

Ingrediente

 3 foi de foietaj
 6 felii de șuncă Pădurea Neagră
 6 sparanghel
 30 ml ulei pt împachetat / uns foile
 1 ou mic pentru uns
 50 gr cașcaval

Indicații

1

Tai foaia de foietaj în jumătate. O jumătate de foaie îți ajunge pentru un pachețel. Iei foaia de foietaj, o ungi cu ulei și o împăturești o dată.

2

Pui felia de șuncă peste foietaj, apoi sparanghelul și îl împăturești. Procedezi la fel cu fiecare foaie de foietaj. Ungi fiecare rulou cu ou bătut.
Presari cașcaval ras.

3

Așezi rulourile într-o tavă cu hârtie de copt și le dai la cuptor la foc mediu aprox 15 min sau până se rumenesc.

Poftă Bună!

Note

Pachețele din foietaj cu sparanghel și șuncă