O reteta din bucataria turceasca super rapida si plina de arome.
Ingrediente:
Mod de preparare:
Punem intr-un bol couscous-ul si adaugam apa fiarta, acoperim si lasam 10-15 minute pana este gatit (scurgem excesul de apa daca e nevoie)
Intr-o tigaie calim ceapa in ulei de masline pentru 2 minute dupa care adaugam pasta de rosii, sare, piper, chili si mai calim pentru 5 minute.
Luam tigaia de pe foc si adaugam couscous-ul gatit, sucul de lamaie, patrunjelul tocat si amestecam bine pana cand couscous-ul devine rosu.
Se serveste cu lipie, oua sau ca si garnitura
Ingrediente
Indicații
Punem intr-un bol couscous-ul si adaugam apa fiarta, acoperim si lasam 10-15 minute pana este gatit (scurgem excesul de apa daca e nevoie)
Intr-o tigaie calim ceapa in ulei de masline pentru 2 minute dupa care adaugam pasta de rosii, sare, piper, chili si mai calim pentru 5 minute.
Luam tigaia de pe foc si adaugam couscous-ul gatit, sucul de lamaie, patrunjelul tocat si amestecam bine pana cand couscous-ul devine rosu.
Se serveste cu lipie, oua sau ca si garnitura