Rulourile cu sunca si cascaval te salveaza atunci cand musafirii te surprind. Sunt usor de facut si foarte gustoase.
Ingrediente:
Mod de preparare:
Intindem foietajul si-l ungem cu crema de branza. Pe jumatate de foietaj adaugam cascavalul iar pe cealalta sunca praga. Rulam strans foietajul si-l lasam la rece 15-20 de minute.
Incalzim cuptorul la 180 de grade . Scoatem foietajul si-l taiem in bucati de grosimea degetului. Punem fiecare bucata de foietaj in fiecare spatiu din tava pentru briose.
Coacem rulourile pentru 15-20 de minute pana se rumenesc frumos. In ultimele 5 minute in cuptor, le ungem cu untul amestecat cu patrunjel si usturoi granulat.
Ingrediente
Indicații
Intindem foietajul si-l ungem cu crema de branza. Pe jumatate de foietaj adaugam cascavalul iar pe cealalta sunca praga. Rulam strans foietajul si-l lasam la rece 15-20 de minute.
Incalzim cuptorul la 180 de grade . Scoatem foietajul si-l taiem in bucati de grosimea degetului. Punem fiecare bucata de foietaj in fiecare spatiu din tava pentru briose.
Coacem rulourile pentru 15-20 de minute pana se rumenesc frumos. In ultimele 5 minute in cuptor, le ungem cu untul amestecat cu patrunjel si usturoi granulat.