Rulouri cu sunca si cascaval

Autorbiancaajitaru
DificultateÎncepător

Rulourile cu sunca si cascaval te salveaza atunci cand musafirii te surprind. Sunt usor de facut si foarte gustoase.

ShareSave
Randamente1 porțieTimp de pregătire15 minuteTimp de preparare20 minuteTimp total35 minute

Ingrediente:

 400 gr Foietaj
 100 gr Crema de branza
 150 gr Sunga praga
 100 gr Cascaval
 50 gr Unt
 20 gr Patrunjel
 10 gr Usturoi granulat

Mod de preparare:

1

Intindem foietajul si-l ungem cu crema de branza. Pe jumatate de foietaj adaugam cascavalul iar pe cealalta sunca praga. Rulam strans foietajul si-l lasam la rece 15-20 de minute.

2

Incalzim cuptorul la 180 de grade . Scoatem foietajul si-l taiem in bucati de grosimea degetului. Punem fiecare bucata de foietaj in fiecare spatiu din tava pentru briose.

3

Coacem rulourile pentru 15-20 de minute pana se rumenesc frumos. In ultimele 5 minute in cuptor, le ungem cu untul amestecat cu patrunjel si usturoi granulat.

Ingrediente

 400 gr Foietaj
 100 gr Crema de branza
 150 gr Sunga praga
 100 gr Cascaval
 50 gr Unt
 20 gr Patrunjel
 10 gr Usturoi granulat

Indicații

1

Intindem foietajul si-l ungem cu crema de branza. Pe jumatate de foietaj adaugam cascavalul iar pe cealalta sunca praga. Rulam strans foietajul si-l lasam la rece 15-20 de minute.

2

Incalzim cuptorul la 180 de grade . Scoatem foietajul si-l taiem in bucati de grosimea degetului. Punem fiecare bucata de foietaj in fiecare spatiu din tava pentru briose.

3

Coacem rulourile pentru 15-20 de minute pana se rumenesc frumos. In ultimele 5 minute in cuptor, le ungem cu untul amestecat cu patrunjel si usturoi granulat.

Note

Rulouri cu sunca si cascaval