Ciorba de afumatura este o ciorba foarte gustoasa. Eu am ales sa o acresc cu zeama de varza. Ca afumatura, am folosit cozi de porc afumate, o carne ieftina si foarte gustoasa.
Ingrediente:
Mod de preparare:
Am pus cozile de porc in oala cu apa, le-am dat intr-un clocot si am eliminat prima apa pentru a elimina aroma puternica de afumatura. Am pus apoi din nou apa si am continuat prepararea.
Am adaugat un morcov, o bucata de pastarnac si una de telina in oala. Le-am lasat pana s-au fiert, apoi le-am scos, le-am maruntit si le-am pus inapoi in oala.
Am adaugat in oala si o ceapa tocata precum si un ardei gras maruntit. Am lasat totul la fiert pana s-au gatit atat legumele cat si carnea de porc, aproximativ 1 ora la foc mic.
Am adaugat apoi cartofii taiati in cuburi. Cand s-au fiert cartofii am adaugat zeama de varza si pasta de ardei kapia cu suc de rosii. Am potrivit de sare. Am mai fiert aproximativ 5-10 minute si am adaugat patrunjelul tocat.
Ingrediente
Indicații
Am pus cozile de porc in oala cu apa, le-am dat intr-un clocot si am eliminat prima apa pentru a elimina aroma puternica de afumatura. Am pus apoi din nou apa si am continuat prepararea.
Am adaugat un morcov, o bucata de pastarnac si una de telina in oala. Le-am lasat pana s-au fiert, apoi le-am scos, le-am maruntit si le-am pus inapoi in oala.
Am adaugat in oala si o ceapa tocata precum si un ardei gras maruntit. Am lasat totul la fiert pana s-au gatit atat legumele cat si carnea de porc, aproximativ 1 ora la foc mic.
Am adaugat apoi cartofii taiati in cuburi. Cand s-au fiert cartofii am adaugat zeama de varza si pasta de ardei kapia cu suc de rosii. Am potrivit de sare. Am mai fiert aproximativ 5-10 minute si am adaugat patrunjelul tocat.