De multe ori gasim conserve uitate in dulapuri si este pacat de ele sa nu le consumam. Iata o varianta de a folosi conserva de sprot si de a o transforma intr-o gustare delicioasa.
Ingrediente:
Mod de preparare:
Intr-un blender am adaugat: sprotul din conserva scurs de ulei, caperele, rosiile deshidratate in ulei, dulceata de ardei iute, pasta tahini, smantana dulce de gatit si piper. Am mixat totul, dar nu pana sa se faca o pasta omogena, este ideal sa se mai vada putin ingredientele.
Am prajit painea si am taiat-o in patrate. Fiecare bucata de paine (graham) am uns-o cu pate de sprot, am pus pe ea o bucatica de lamaie si o frunza de patrunjel. Pentru a fi mai usor de mancat, am infipt cate o scobitoare in fiecare bucata de paine
Ingrediente
Indicații
Intr-un blender am adaugat: sprotul din conserva scurs de ulei, caperele, rosiile deshidratate in ulei, dulceata de ardei iute, pasta tahini, smantana dulce de gatit si piper. Am mixat totul, dar nu pana sa se faca o pasta omogena, este ideal sa se mai vada putin ingredientele.
Am prajit painea si am taiat-o in patrate. Fiecare bucata de paine (graham) am uns-o cu pate de sprot, am pus pe ea o bucatica de lamaie si o frunza de patrunjel. Pentru a fi mai usor de mancat, am infipt cate o scobitoare in fiecare bucata de paine