Acesti biscuiti simplu de facut va vor incanta cu gustul lor delicios si cu textura lor crocanta la exterior si perfect de moale la interior.
Ingrediente:
Mod de preparare:
Crema de brânză, untul la temperatura camerei și zahărul se bat bine cu un mixer pentru 3-4 minute. Se adaugă făina și nuca (tăiată grosier) și omogenizăm bine până obținem un aluat. Aluatul obținut va fi mai moale, e ok, e normal.
Cu mâna (eu mi-am trecut mâinile puțin prin apă) se ia câte o bucată de aluat, se dă forma unei bile, se rostogolește prin zahărul pudră (astfel încât să fie distribuit peste tot) și se așează în tava tapetată cu hârtie de copt.
Se coc în cuptorul preîncălzit la 180°C pentru 12-15 minute. Îi lăsăm la răcit în tavă pentru 5 minute apoi îi putem transfera într-un borcan cu capac.
Nu aș putea spune exact pentru cât timp rezistă în cutii închise pentru ca noi i-am topit în 2 zile, atât de buni au fost.
Ingrediente
Indicații
Crema de brânză, untul la temperatura camerei și zahărul se bat bine cu un mixer pentru 3-4 minute. Se adaugă făina și nuca (tăiată grosier) și omogenizăm bine până obținem un aluat. Aluatul obținut va fi mai moale, e ok, e normal.
Cu mâna (eu mi-am trecut mâinile puțin prin apă) se ia câte o bucată de aluat, se dă forma unei bile, se rostogolește prin zahărul pudră (astfel încât să fie distribuit peste tot) și se așează în tava tapetată cu hârtie de copt.
Se coc în cuptorul preîncălzit la 180°C pentru 12-15 minute. Îi lăsăm la răcit în tavă pentru 5 minute apoi îi putem transfera într-un borcan cu capac.
Nu aș putea spune exact pentru cât timp rezistă în cutii închise pentru ca noi i-am topit în 2 zile, atât de buni au fost.