Iata o super reteta de negresa, extrem de delicioasa, ciocolatoasa si cu insertie de unt de arahide.Ideala atunci cand pofta de dulce iti bate la usa.Deoarece ciocolata cu untul de arahide se potrivesc foarte bine aromele negresei vor fi minunate
Ingrediente:
Mod de preparare:
Mai intai de toate am intins untul de arahide pe o foaie de copt si l-am pus la congelator apx. 30-40 Minute.
Am batut foarte bine ouale cu zaharul cu un mixer pana s-a format o spuma densa si cremoasa. Am adaugat ciocolata topita la baie de abur si am incorporat-o usor.
Am adaugat apoi si restul ingredientelor: cacaoa cernuta, faina cernuta, praful de copt, laptele batut (era gros, de la Solomonescu), untul topit si esenta. Am amestecat totul cu paleta de bucatarie.
Am turnat jumatate din compozitie in tava unsa cu unt si am pus "foaia" de unt de arahide care intre timp s-a intarit. Am adaugat restul de compozitie si am dat la cuptor apx. 45 Min la 180 grade. Trebuie lasata sa se raceasca inainte de a fi taiata.
Ingrediente
Indicații
Mai intai de toate am intins untul de arahide pe o foaie de copt si l-am pus la congelator apx. 30-40 Minute.
Am batut foarte bine ouale cu zaharul cu un mixer pana s-a format o spuma densa si cremoasa. Am adaugat ciocolata topita la baie de abur si am incorporat-o usor.
Am adaugat apoi si restul ingredientelor: cacaoa cernuta, faina cernuta, praful de copt, laptele batut (era gros, de la Solomonescu), untul topit si esenta. Am amestecat totul cu paleta de bucatarie.
Am turnat jumatate din compozitie in tava unsa cu unt si am pus "foaia" de unt de arahide care intre timp s-a intarit. Am adaugat restul de compozitie si am dat la cuptor apx. 45 Min la 180 grade. Trebuie lasata sa se raceasca inainte de a fi taiata.