Această delicioasă frittata cu dovlecel a apărut în viața noastră într-o seară leneșă de luni. Inspirata din ce am gasit cand am deschis frigiderul, aceasta frittata este super gustoasa plus ca are si marele avantaj ca este saraca in carbohidrati si 0 zahar, deci merge foarte bine si pentru diabetici.
Așadar...
Ingrediente:
Mod de preparare:
Spălăm bine dovlecelul apoi îl dăm pe răzătoarea mare.
Într-un bol încăpător batem bine ouăle cu smântâna și condimentele. Adăugăm parmezanul și dovlecelul ras și stors puțin (cât reușiți să stoarceți cu mâna) apoi omogenizăm bine.
Într-o tavă de cuptor unsă cu unt așezăm feliile de bacon astfel încât să acoperim toată baza tăvii. Deasupra turnăm toată compoziția de ou și dovlecel, având grijă să distribuim bine peste tot. Coacem în cuptorul preîncălzit la 180°C pentru 35 de minute.
Scoatem din cuptor, lăsăm 5 minute la odihnit apoi feliem și servim bunătatea asta de frittată.
Ingrediente
Indicații
Spălăm bine dovlecelul apoi îl dăm pe răzătoarea mare.
Într-un bol încăpător batem bine ouăle cu smântâna și condimentele. Adăugăm parmezanul și dovlecelul ras și stors puțin (cât reușiți să stoarceți cu mâna) apoi omogenizăm bine.
Într-o tavă de cuptor unsă cu unt așezăm feliile de bacon astfel încât să acoperim toată baza tăvii. Deasupra turnăm toată compoziția de ou și dovlecel, având grijă să distribuim bine peste tot. Coacem în cuptorul preîncălzit la 180°C pentru 35 de minute.
Scoatem din cuptor, lăsăm 5 minute la odihnit apoi feliem și servim bunătatea asta de frittată.