Simtiti mirosul se paine calda??
Am zis sa va fac ziua mai buna cu asemenea minunatie si sper ca am reusit! Sau macar sa ajungeti astazi acasa si sa va apucati de facut o impletita 😊
Ce zici? Iti notezi ingredientele pentru diseara?
Ingrediente:
Mod de preparare:
Drojdia cu laptele (caldut) le amestecam bine cu o lingura si le lasam 10 min - sa actioneze drojdia.
Faina cernuta o amestecam cu sarea, adaugam ouale, amestecam, adaugam si laptele cu drojdia si framantam 2-3 minute.
Adaugam si uleiul si framantam pana devine aluatul nelipicios.
Lasam sa creasca aproximativ 1 ora.
Taiem aluatul in 4 (eu am cantarit bucatile) le intindem (rulam) bine pe fiecare, cam 40 cm lungime sa fie fiecare bucata.
Le impletim si le mai punem la dospit cam 30 min.
Pe deasupra am uns cu 1 galbenus cu putin lapte(amestecate), am pus susan si am adaugat la cuptor 30 min la 180 grade.
Ingrediente
Indicații
Drojdia cu laptele (caldut) le amestecam bine cu o lingura si le lasam 10 min - sa actioneze drojdia.
Faina cernuta o amestecam cu sarea, adaugam ouale, amestecam, adaugam si laptele cu drojdia si framantam 2-3 minute.
Adaugam si uleiul si framantam pana devine aluatul nelipicios.
Lasam sa creasca aproximativ 1 ora.
Taiem aluatul in 4 (eu am cantarit bucatile) le intindem (rulam) bine pe fiecare, cam 40 cm lungime sa fie fiecare bucata.
Le impletim si le mai punem la dospit cam 30 min.
Pe deasupra am uns cu 1 galbenus cu putin lapte(amestecate), am pus susan si am adaugat la cuptor 30 min la 180 grade.