Cine zice ca pandispanul trebuie sa fie doar cu visine sau caise? Ei iata ca merge bine si cu banane moi sau ananas. Si a iesit grozav, parol!!
Ingrediente:
Mod de preparare:
Am separat cele 10 oua si am batut spuma albusurile cu zahar pana am obtinut o bezea ferma.
Galbenusurile le-am amestecat cu uleiul, exact ca la maioneza. Am adaugat si esenta de vanilie in compozitie.
Am rasturnat amestecul de galbenusuri peste bezea si le-am amestecat usor, de jos in sus. Am inceput deja sa adaug faina si praful de copt si le-am amestecat usor pana s-au omogenizat perfect.
Am uns o tava mare cu untura de porc si am rasturnat compozitia in ea. Am adaugat deasupra bananele intregi. Am folosit banane moi. Ananasul l-am amestecat cu putina faina si l-am adaugat in tava.
Am dat pandispanul la cuptor pentru apx. 45 minute la 180 grade. Cand a fost gata am pudrat-o cu zahar pudra. Se recomanda a fi servita rece sau calduta.
Ingrediente
Indicații
Am separat cele 10 oua si am batut spuma albusurile cu zahar pana am obtinut o bezea ferma.
Galbenusurile le-am amestecat cu uleiul, exact ca la maioneza. Am adaugat si esenta de vanilie in compozitie.
Am rasturnat amestecul de galbenusuri peste bezea si le-am amestecat usor, de jos in sus. Am inceput deja sa adaug faina si praful de copt si le-am amestecat usor pana s-au omogenizat perfect.
Am uns o tava mare cu untura de porc si am rasturnat compozitia in ea. Am adaugat deasupra bananele intregi. Am folosit banane moi. Ananasul l-am amestecat cu putina faina si l-am adaugat in tava.
Am dat pandispanul la cuptor pentru apx. 45 minute la 180 grade. Cand a fost gata am pudrat-o cu zahar pudra. Se recomanda a fi servita rece sau calduta.