Iata o minunata supa crema cu ciuperci la care va invit cu drag! Usor de preparat si un gust grozav.
Ingrediente:
Mod de preparare:
Am tocat ceapa si cele 2 feluri de ciuperci. Nu trebuie avuta multa grija cum le tocati, pentru ca oricum urmeaza a fi pasate. De asemenea am pregatit si cartofii si i-am taiat cuburi.
Am incins vasul si am adaugat untul si uleiul de masline. Cand s-a topit untul, am adaugat ceapa tocata si am lasat-o 2-3 minute, pana s-a inmuiat putin.
Am adaugat apoi cele doua feluri de ciuperci. Ele isi vor modifica foarte mult volumul cand vor elimina apa. Am adaugat si supa concentrata de gaina si am lasat totul cu capac pentru 10-15 minute.
Am adaugat apoi cartofii, usturoiul si sarea. I-am lasat la fiert si cand s-au inmuiat am adaugat laptele si smantana pentru gatit. Inca 5 minute sa se imprieteneasca toate ingredientele si apoi am oprit focul.
Am lasat putin la racit si am pasat totul cu un blender. Daca doriti o supa mai zemoasa, mai adaugati apa. Am servit calda cu crutoane din paine de secara.
Puteti condimenta mai intens, daca doriti.
Ingrediente
Indicații
Am tocat ceapa si cele 2 feluri de ciuperci. Nu trebuie avuta multa grija cum le tocati, pentru ca oricum urmeaza a fi pasate. De asemenea am pregatit si cartofii si i-am taiat cuburi.
Am incins vasul si am adaugat untul si uleiul de masline. Cand s-a topit untul, am adaugat ceapa tocata si am lasat-o 2-3 minute, pana s-a inmuiat putin.
Am adaugat apoi cele doua feluri de ciuperci. Ele isi vor modifica foarte mult volumul cand vor elimina apa. Am adaugat si supa concentrata de gaina si am lasat totul cu capac pentru 10-15 minute.
Am adaugat apoi cartofii, usturoiul si sarea. I-am lasat la fiert si cand s-au inmuiat am adaugat laptele si smantana pentru gatit. Inca 5 minute sa se imprieteneasca toate ingredientele si apoi am oprit focul.
Am lasat putin la racit si am pasat totul cu un blender. Daca doriti o supa mai zemoasa, mai adaugati apa. Am servit calda cu crutoane din paine de secara.
Puteti condimenta mai intens, daca doriti.