fbpx

Crispy la cuptor

Autorgoanta teodora
DificultateÎncepător

Cel mai fraged și gustos crispy este cel făcut acasă!

ShareSave
Randamente1 porțieTimp de pregătire1 orăTimp de preparare20 minuteTimp total1 oră 20 minute

Ingrediente:

 1 kg Piept de pui
 4 Ouă
 3 tbsp Iaurt
 1 tsp Boia
 1 tsp Sare/piper
 2 tbsp Muștar
 300 gr Fulgi de porumb

Mod de preparare:

1

Într-un bol punem ouăle și restul condimentelor, le batem bine, după aceea adăugăm iaurtul și muștarul și le amestecăm.

2

Tăiem pieptul felii subțiri pe care le punem în compoziția din bol, amestecăm și lăsam la frigider o oră cu folie deasupra.

3

După ce a trecut o oră, punem fulgii de porumb într-o farfurie întinsa și le zdrobim foarte puțin ( cât să nu fie prea mari ), apoi trecem puiul prin fulgi. ( Atenție!! Încercați să nu curgă multă compoziție peste fulgi când transferați feliile ) apoi le așezati într-o tavă cu folie de copt pregătită și le băgați la cuptorul preîncălzit la 180 de grade timp de 15-20 minute. ( depinde cum tăiați feliile de groase )

Ingrediente

 1 kg Piept de pui
 4 Ouă
 3 tbsp Iaurt
 1 tsp Boia
 1 tsp Sare/piper
 2 tbsp Muștar
 300 gr Fulgi de porumb

Indicații

1

Într-un bol punem ouăle și restul condimentelor, le batem bine, după aceea adăugăm iaurtul și muștarul și le amestecăm.

2

Tăiem pieptul felii subțiri pe care le punem în compoziția din bol, amestecăm și lăsam la frigider o oră cu folie deasupra.

3

După ce a trecut o oră, punem fulgii de porumb într-o farfurie întinsa și le zdrobim foarte puțin ( cât să nu fie prea mari ), apoi trecem puiul prin fulgi. ( Atenție!! Încercați să nu curgă multă compoziție peste fulgi când transferați feliile ) apoi le așezati într-o tavă cu folie de copt pregătită și le băgați la cuptorul preîncălzit la 180 de grade timp de 15-20 minute. ( depinde cum tăiați feliile de groase )

Crispy la cuptor