O reteta foarte simpla si delicioasa.
Ingrediente:
Mod de preparare:
Tăiem slănina în cubulețe mici și prăjim într-o tigaie cu puțin ulei la foc mediu, până când devine crocante.
Între timp, punem tăiței în apa fierbinte, sărată și le gătim. După ce slănina e gata , punem deoparte pe o farfurie, dar lasăm grăsimea în tigaie.
Punem tăiței in tigaie și agităm până când aluatul este amestecat corespunzător cu grăsimea de slănină. Adaugăm usturoiul tăiat în felii subțiri, apoi agităm până când pastele se rumenesc corect.
Punem si smântână, brânză de vaci, puțină sare și piper, apoi agităm bine totul. Cănd gata, mai punem deasupra smăntână, si brânză de vaci, apoi punem și slănină deasupra.
Ingrediente
Indicații
Tăiem slănina în cubulețe mici și prăjim într-o tigaie cu puțin ulei la foc mediu, până când devine crocante.
Între timp, punem tăiței în apa fierbinte, sărată și le gătim. După ce slănina e gata , punem deoparte pe o farfurie, dar lasăm grăsimea în tigaie.
Punem tăiței in tigaie și agităm până când aluatul este amestecat corespunzător cu grăsimea de slănină. Adaugăm usturoiul tăiat în felii subțiri, apoi agităm până când pastele se rumenesc corect.
Punem si smântână, brânză de vaci, puțină sare și piper, apoi agităm bine totul. Cănd gata, mai punem deasupra smăntână, si brânză de vaci, apoi punem și slănină deasupra.