Salată cu piept de pui și avocado

AutorNutriSquare
DificultateÎncepător

Idee ușoară, rapidă și sănătoasă pentru prânz sau cină.

ShareSave
Randamente1 porțieTimp de pregătire15 minuteTimp de preparare15 minuteTimp total30 minute

Ingrediente:

 150 gr Piept de pui
 1 Avocado mic
 1 Ardei gras roșu/Kapia
 1 Ceapă roșie
 1 tsp Miere
 1 tsp Muștar
 Zeamă de lămâie
 Sare

Mod de preparare:

1

Pieptul de pui se sărează și se pune pe grătar. După ce este bine făcut se scoate de pe grătar și se feliază subțire.

2

Ceapa, ardeiul și avocado se taie felii subțiri și se adaugă sare și zeamă de lămâie, după care se adaugă pieptul de pui.

3

Peste ingredientele de mai sus se adaugă dressingul, se amestecă bine și se savurează încet.

Dressing
4

Se amestecă muștarul cu mierea (raportul miere/muștar poate varia după gust).

Ingrediente

 150 gr Piept de pui
 1 Avocado mic
 1 Ardei gras roșu/Kapia
 1 Ceapă roșie
 1 tsp Miere
 1 tsp Muștar
 Zeamă de lămâie
 Sare

Indicații

1

Pieptul de pui se sărează și se pune pe grătar. După ce este bine făcut se scoate de pe grătar și se feliază subțire.

2

Ceapa, ardeiul și avocado se taie felii subțiri și se adaugă sare și zeamă de lămâie, după care se adaugă pieptul de pui.

3

Peste ingredientele de mai sus se adaugă dressingul, se amestecă bine și se savurează încet.

Dressing
4

Se amestecă muștarul cu mierea (raportul miere/muștar poate varia după gust).

Note

Salată cu piept de pui și avocado