Salată sănătoasă și consistentă de post/vegetariană.
Ingrediente:
23 Fasole roșie din conservă
23 Năut din conservă
2 Porumb
1 Ceapă roșie mică/codițe ceapă verde
1 tsp Ulei de măsline
1 tsp Oțet de mere cu miere
Sare, piper
Mod de preparare:
1
Se clătește năutul și se lasă la scurs.
2
Se toacă mărunt ceapa, se sărează și se adaugă piper, ulei de măsline și oțet.
3
După ce ceapa lasă puțină zeamă se adaugă năutul, fasolea și porumbul și se amestecă bine.
Poftă bună!
Ingrediente
23 Fasole roșie din conservă
23 Năut din conservă
2 Porumb
1 Ceapă roșie mică/codițe ceapă verde
1 tsp Ulei de măsline
1 tsp Oțet de mere cu miere
Sare, piper
Indicații
1
Se clătește năutul și se lasă la scurs.
2
Se toacă mărunt ceapa, se sărează și se adaugă piper, ulei de măsline și oțet.
3
După ce ceapa lasă puțină zeamă se adaugă năutul, fasolea și porumbul și se amestecă bine.
Poftă bună!