Dulcele copilăriei
Ingrediente:
Mod de preparare:
Se spala visinele, se curata de samburi si se lasa la scurs. Se bat bine albusurile spuma tare, se adauga apoi zaharul si se bate in continuare pana ce se obtine o spuma tare, densa si lucioasa (daca intorci castronul deasupra capului sa nu-ti curga spuma in cap). Se adauga treptat galbenusurile, zaharul vanilat, sarea si coaja de lamaie. Apoi se pune mixerul pe turatie mai mica si se adauga treptat jumatate din faina, uleiul si apoi cealalta jumatate de faina.
Se păstrează 10 linguri de compoziție care se amesteca cu cacao .
Se răstoarnă compoziția intr-o tava tapetata cu hârtie , apoi se adaugă compoziția cu cacao si se presară vișinele.
Se coace la 180 grade pana trece proba cu scobitoarea.
Ingrediente
Indicații
Se spala visinele, se curata de samburi si se lasa la scurs. Se bat bine albusurile spuma tare, se adauga apoi zaharul si se bate in continuare pana ce se obtine o spuma tare, densa si lucioasa (daca intorci castronul deasupra capului sa nu-ti curga spuma in cap). Se adauga treptat galbenusurile, zaharul vanilat, sarea si coaja de lamaie. Apoi se pune mixerul pe turatie mai mica si se adauga treptat jumatate din faina, uleiul si apoi cealalta jumatate de faina.
Se păstrează 10 linguri de compoziție care se amesteca cu cacao .
Se răstoarnă compoziția intr-o tava tapetata cu hârtie , apoi se adaugă compoziția cu cacao si se presară vișinele.
Se coace la 180 grade pana trece proba cu scobitoarea.