Prajitura cu branza si zmeura

AutorCameliaAndrei
DificultateIntermediar

Vis de vara

ShareSave
Randamente1 porțieTimp total40 minute

Ingrediente:

 200 gr Biscuiți integrali zdrobiti
 100 gr Unt topit
Umplutura
 600 gr Brânza crema
 2 Oua
 100 gr Zahar
 1 Plic vanilie
 300 gr Zmeura proaspăta poate fi si congelată
Topping
 70 gr Unt
 20 gr Zahar pudra
 1 Ou
 Coaja de lămâie
 160 gr Faina albă
 ½ Praf de copt
 150 gr Fulgi de migdale

Mod de preparare:

1

Puneti biscuitii in robotul de bucatarie si pulsati pana obtineti o pudra fina.

Adaugati untul topit si mixati bine apoi transferati amestecul intr-o tava tapetate cu hartie de copt. . Compoziția se presează foarte bine in tava.

2

Amestecati bine ingredientele intr-un bol apoi turnati umplutura peste crusta.

Imprastiati zmeura deasupra si dati deoparte.

3

Se topește untul se amesteca cu oul si zaharul pana obținem o compoziție omogena . Faina amestecată cu praful de copt se amesteca cu ajutorul unei furculițe , adăugăm si coaja de lămâie. Rezulta un aluat sfaramicioas. Se Adaugă peste compoziției din tava din loc in loc . Peste care punem fulgi de migdale.

Dati la cuptorul pre-incalzit la 180C pentru 30-35 minute pana toppingul devine auriu.

Ingrediente

 200 gr Biscuiți integrali zdrobiti
 100 gr Unt topit
Umplutura
 600 gr Brânza crema
 2 Oua
 100 gr Zahar
 1 Plic vanilie
 300 gr Zmeura proaspăta poate fi si congelată
Topping
 70 gr Unt
 20 gr Zahar pudra
 1 Ou
 Coaja de lămâie
 160 gr Faina albă
 ½ Praf de copt
 150 gr Fulgi de migdale

Indicații

1

Puneti biscuitii in robotul de bucatarie si pulsati pana obtineti o pudra fina.

Adaugati untul topit si mixati bine apoi transferati amestecul intr-o tava tapetate cu hartie de copt. . Compoziția se presează foarte bine in tava.

2

Amestecati bine ingredientele intr-un bol apoi turnati umplutura peste crusta.

Imprastiati zmeura deasupra si dati deoparte.

3

Se topește untul se amesteca cu oul si zaharul pana obținem o compoziție omogena . Faina amestecată cu praful de copt se amesteca cu ajutorul unei furculițe , adăugăm si coaja de lămâie. Rezulta un aluat sfaramicioas. Se Adaugă peste compoziției din tava din loc in loc . Peste care punem fulgi de migdale.

Dati la cuptorul pre-incalzit la 180C pentru 30-35 minute pana toppingul devine auriu.

Note

Prajitura cu branza si zmeura