Biscuiți italieni numai buni la cafea
Ingrediente:
Mod de preparare:
Se încălzește cuptorul 180 grade. Se tapetează 2 tavi cu hârtie de copt.
Se pun faina, praful de copt, zaharul , cacao într-un bol. Se adaugă ouăle bătute se adaugă alunele si se frământ bine pana se formează un aluat.
Se pune auatul pe o suprafața presărată cu faina si se împarte in 4 părți. Pudrati mâinile cu faina si modelați din aluat segmente de 30 cm lungime.
Se aseaza câte 2 segmente de aluat in tava la distanță între ele .
Se coc 25-30 minute, pana când auatul a crescut si este ferm la atingere.
Se scoate din cuptor se lasă la răcit câteva minute , se reduce cuptorul la 140 grade .
Cu ajutorul unui cuțit de paine, se taie aluatul in felii de 2 cm , pe diagonala ,apoi se aseaza feliile in tava . Se mai coc 15 minute , pana devin uscați.
Se pot păstra 1 luna in cutie sigilată .
Ingrediente
Indicații
Se încălzește cuptorul 180 grade. Se tapetează 2 tavi cu hârtie de copt.
Se pun faina, praful de copt, zaharul , cacao într-un bol. Se adaugă ouăle bătute se adaugă alunele si se frământ bine pana se formează un aluat.
Se pune auatul pe o suprafața presărată cu faina si se împarte in 4 părți. Pudrati mâinile cu faina si modelați din aluat segmente de 30 cm lungime.
Se aseaza câte 2 segmente de aluat in tava la distanță între ele .
Se coc 25-30 minute, pana când auatul a crescut si este ferm la atingere.
Se scoate din cuptor se lasă la răcit câteva minute , se reduce cuptorul la 140 grade .
Cu ajutorul unui cuțit de paine, se taie aluatul in felii de 2 cm , pe diagonala ,apoi se aseaza feliile in tava . Se mai coc 15 minute , pana devin uscați.
Se pot păstra 1 luna in cutie sigilată .