Reteta simpla si cu um gust de primăvara
Ingrediente:
Mod de preparare:
Se pune apă la fiert, se adaugă sare şi se fierb pastele. Se opreşte puţină apă în care s-au fiert pastele.
Într-un vas de mixer se adaugă frunzele de busuioc, uleiul, usturoiul şi sâmburii de pin şi se toacă mărunt cu mixerul de tocat. Se adaugă apoi parmezanul şi piperul şi se amestecă bine din nou cu mixerul. Se potriveşte cu sare doar la sfârşit, deoarece parmezanul este destul de sărat.
Se adaugă roșiile.
După ce s-au fiert pastele se storc de apă şi se amestecă cu pesto-ul. Se poate adăuga puţină apă în care s-au fiert pastele pentru mai multă cremozitate.
Ingrediente
Indicații
Se pune apă la fiert, se adaugă sare şi se fierb pastele. Se opreşte puţină apă în care s-au fiert pastele.
Într-un vas de mixer se adaugă frunzele de busuioc, uleiul, usturoiul şi sâmburii de pin şi se toacă mărunt cu mixerul de tocat. Se adaugă apoi parmezanul şi piperul şi se amestecă bine din nou cu mixerul. Se potriveşte cu sare doar la sfârşit, deoarece parmezanul este destul de sărat.
Se adaugă roșiile.
După ce s-au fiert pastele se storc de apă şi se amestecă cu pesto-ul. Se poate adăuga puţină apă în care s-au fiert pastele pentru mai multă cremozitate.