Cadoul perfect de dus la masa de Craciun
Ingrediente:
Mod de preparare:
Amestecăm cele patru ouă cu 200 g de zahăr până se topește acesta. A se adaugă apoi laptele care a fost amestecat cu uleiul și esența de vanilie. Făina amestecată cu praful de copt se încorporează in crema.
Forma de guguluf se tapetează bine cu ulei si se pudrează cu faina.
Se răstoarnă jumătate de compoziție in forma , crema rămasă se amesteca cu cu cele două linguri de cacao. Se răstoarnă peste crema din forma si se amesteca cu o furculița .
Se da la de la copt la 180 °C pentru 40 de minute. Se verifică dacă este copt cu o scobitoare.
Pentru glazură se încălzește frișca apoi adăugăm ciocolata.
Se scoate prăjitura scoate prăjitura din forma când este răcită, apoi se adaugă glazura. Guluftul se ornează cu semințe de rodie .
Ingrediente
Indicații
Amestecăm cele patru ouă cu 200 g de zahăr până se topește acesta. A se adaugă apoi laptele care a fost amestecat cu uleiul și esența de vanilie. Făina amestecată cu praful de copt se încorporează in crema.
Forma de guguluf se tapetează bine cu ulei si se pudrează cu faina.
Se răstoarnă jumătate de compoziție in forma , crema rămasă se amesteca cu cu cele două linguri de cacao. Se răstoarnă peste crema din forma si se amesteca cu o furculița .
Se da la de la copt la 180 °C pentru 40 de minute. Se verifică dacă este copt cu o scobitoare.
Pentru glazură se încălzește frișca apoi adăugăm ciocolata.
Se scoate prăjitura scoate prăjitura din forma când este răcită, apoi se adaugă glazura. Guluftul se ornează cu semințe de rodie .