Sunt fan a tot ceea ce inseamna paste in combinatie cu ustoroi si sos de rosii. Cu cat mai rapida reteta, cu atat mai bine.
Ingrediente:
Mod de preparare:
Mai intai fierbem spaghetele conform instructiunilor de pe pachet. Eu le prefer al dente. Luam o tigaie, incalzim uleiul de masline si adaugam toate ingredientele. Zaharul ajuta la scaderea aciditatiii sosului. Lasam sosul care incepe sa se formeze la foc mic pentru 10 minute. La final amestecam sosul cu pastele si presaram parmezan deasupra.
Tip:
Pentru un sos mai fin puteti sa il blenduiti. Eu il prefer mai rustic.
Ingrediente
Indicații
Mai intai fierbem spaghetele conform instructiunilor de pe pachet. Eu le prefer al dente. Luam o tigaie, incalzim uleiul de masline si adaugam toate ingredientele. Zaharul ajuta la scaderea aciditatiii sosului. Lasam sosul care incepe sa se formeze la foc mic pentru 10 minute. La final amestecam sosul cu pastele si presaram parmezan deasupra.
Tip:
Pentru un sos mai fin puteti sa il blenduiti. Eu il prefer mai rustic.