O reteta foarte draga mie si una dintre primele testate alaturi de bunica.
Ingrediente:
Mod de preparare:
Incalzim cuptorul la 170 de grade. Separam albusurile de galbenusuri. Batem albusurile spuma, impreuna cu zaharul si praful de sare pana cand formeaza varfuri tari. Separat amestecam galbenusurile impreuna cu untul. In compozitia de albusuri incepem sa incorporam amestecul de galbenusuri si unt si adaugam in ploaie faina si praful de copt. Amestecam cu miscari ample pentru a pastra aerul in compozitie.
Tapetam cu hartie de copt o forma rotunda de copt. Turnam mixul, iar deasuapra adaugam fructele taiate. Dam la cuptor pentru 20 de minute. Cand pandispanul s-a racit il pudram cu zahar farin.
Ingrediente
Indicații
Incalzim cuptorul la 170 de grade. Separam albusurile de galbenusuri. Batem albusurile spuma, impreuna cu zaharul si praful de sare pana cand formeaza varfuri tari. Separat amestecam galbenusurile impreuna cu untul. In compozitia de albusuri incepem sa incorporam amestecul de galbenusuri si unt si adaugam in ploaie faina si praful de copt. Amestecam cu miscari ample pentru a pastra aerul in compozitie.
Tapetam cu hartie de copt o forma rotunda de copt. Turnam mixul, iar deasuapra adaugam fructele taiate. Dam la cuptor pentru 20 de minute. Cand pandispanul s-a racit il pudram cu zahar farin.