Cum sezonul sarbatorilor de iarna este aproape si automat si cel al musafirilor. M-am gandit sa impartasesc cu voi o reteta rapida de saleuri care sunt gata imediat.
Ingrediente:
Mod de preparare:
Preincalziti cuptorul la 220 de grate si tapetati tava cuptorului cu foaie de copt.
Aluatul pentru foietaj trebuie sa fie rece inainte sa ne apucam. Acesta vine deja intins. Tot ceea ce trebuie sa faceti este sa taiati bucatile de prosciutto pe lungime (circa 1 cm) si aluatul in fasii de circa 2 cm si sa rotiti rapid o bucata de prosciutto cu una de aluat, strangand usor la capete. Le coaceti pentru 10-12 minute, pana sunt aurii. Toti invitatii vor fi uimiti, iar voi veti fi incantate de acest aperitiv simplu si usor de facut.
Ingrediente
Indicații
Preincalziti cuptorul la 220 de grate si tapetati tava cuptorului cu foaie de copt.
Aluatul pentru foietaj trebuie sa fie rece inainte sa ne apucam. Acesta vine deja intins. Tot ceea ce trebuie sa faceti este sa taiati bucatile de prosciutto pe lungime (circa 1 cm) si aluatul in fasii de circa 2 cm si sa rotiti rapid o bucata de prosciutto cu una de aluat, strangand usor la capete. Le coaceti pentru 10-12 minute, pana sunt aurii. Toti invitatii vor fi uimiti, iar voi veti fi incantate de acest aperitiv simplu si usor de facut.