Îmbucături cu un gust intens de cafea.
Ingrediente:
Mod de preparare:
Încinge cuptorul la 165grade. Tava de dimens 23*33cm si o tapetați cu hârtie de copt.
Într-un bol amestecați cu telul făina cu sarea și praful de copt.
Pe bain marie Se topește ciocolata tocată, untul bucățele, nesul și ciocolata cu lapte. Mestecați din când în când, mestecând până când aceasta se topește uniform. Dați laoparte de pe foc și adăugați zahărul, apoi ouăle, pe rând mestecând bine după fiecare adăugare. Adăugați vanilia, apoi amestecul de făină și mestecați până când totul este bine încorporat.
Formați amestecul în tavă pregătită și coaceți în cuptorul încins pentru 25 de minute. Lăsat să se răcească, apoi scoateți cu hârtia de copt brownie-ul din tava.
Tăiați cu un Tăietor de prăjituri bucățele mici .
Dizolvați bine ness-ul in frișcă. Mascarponele se amesteca cu zaharul pudra , apoi se adaugă frisca si se formează o crema fina .
Cu un vârf rotund, faceți căciulițe de cremă pe fiecare bucățică de prăjitură, se pudrează cu ness.
Ingrediente
Indicații
Încinge cuptorul la 165grade. Tava de dimens 23*33cm si o tapetați cu hârtie de copt.
Într-un bol amestecați cu telul făina cu sarea și praful de copt.
Pe bain marie Se topește ciocolata tocată, untul bucățele, nesul și ciocolata cu lapte. Mestecați din când în când, mestecând până când aceasta se topește uniform. Dați laoparte de pe foc și adăugați zahărul, apoi ouăle, pe rând mestecând bine după fiecare adăugare. Adăugați vanilia, apoi amestecul de făină și mestecați până când totul este bine încorporat.
Formați amestecul în tavă pregătită și coaceți în cuptorul încins pentru 25 de minute. Lăsat să se răcească, apoi scoateți cu hârtia de copt brownie-ul din tava.
Tăiați cu un Tăietor de prăjituri bucățele mici .
Dizolvați bine ness-ul in frișcă. Mascarponele se amesteca cu zaharul pudra , apoi se adaugă frisca si se formează o crema fina .
Cu un vârf rotund, faceți căciulițe de cremă pe fiecare bucățică de prăjitură, se pudrează cu ness.