Rețeta studenției - ușoară, rapidă și ieftină.
Ingrediente:
Mod de preparare:
Într-o oală, gătește macaroanele conform instrucțiunilor de pe ambalaj. Adaugă legumele congelate în ultimele 5 minute de gătire a pastelor. Scurge apa și acoperă oala cu un capac.
Într-o tigaie, încălzește laptele la foc mediu și adaugă făina, treptat, până se incorporează complet. Amestecă până sosul devine cremos.
Adaugă brânza, muștarul, sarea și piperul.
Toarnă sosul peste macaroane și amestecă până acestea sunt acoperite complet. Condimentează cu paprika, cimbru și/sau pătrunjel.
Ingrediente
Indicații
Într-o oală, gătește macaroanele conform instrucțiunilor de pe ambalaj. Adaugă legumele congelate în ultimele 5 minute de gătire a pastelor. Scurge apa și acoperă oala cu un capac.
Într-o tigaie, încălzește laptele la foc mediu și adaugă făina, treptat, până se incorporează complet. Amestecă până sosul devine cremos.
Adaugă brânza, muștarul, sarea și piperul.
Toarnă sosul peste macaroane și amestecă până acestea sunt acoperite complet. Condimentează cu paprika, cimbru și/sau pătrunjel.