Vis de vara
Ingrediente:
Mod de preparare:
Incinge cuptorul la 120grade . Intr-un bol incapator, bate albusurile (poti folosi un mixer sau un robot de bucatarie care are un accesoriu special pentru batut spuma impreuna cu sarea, la viteza mare, pana ce se transforma intr-un fel de spuma. Adauga treptat cate 1 lingura de zahar, amestecand in continuu. Cand albusurile formeaza niste varfuri tepene si lucioase, treaba e aproape gata.
Adauga amidonul ,cacao folosind o spatula, incorporeaza-o in albusuri. Nu vrei sa sa obtii o culoare si o distributie uniforma, asa ca amesteca incet, cat sa formezi niste vartejuri ciocolatoase.
Se pune in tava bezeaua in forma de cerc .
Se coace 1 ora si 30 minute .
Mascarpone , smântâna cu zaharul se bat foarte bine si se adaugă vanilia .
Peste crema se pun căpșuni tăiate .
Ingrediente
Indicații
Incinge cuptorul la 120grade . Intr-un bol incapator, bate albusurile (poti folosi un mixer sau un robot de bucatarie care are un accesoriu special pentru batut spuma impreuna cu sarea, la viteza mare, pana ce se transforma intr-un fel de spuma. Adauga treptat cate 1 lingura de zahar, amestecand in continuu. Cand albusurile formeaza niste varfuri tepene si lucioase, treaba e aproape gata.
Adauga amidonul ,cacao folosind o spatula, incorporeaza-o in albusuri. Nu vrei sa sa obtii o culoare si o distributie uniforma, asa ca amesteca incet, cat sa formezi niste vartejuri ciocolatoase.
Se pune in tava bezeaua in forma de cerc .
Se coace 1 ora si 30 minute .
Mascarpone , smântâna cu zaharul se bat foarte bine si se adaugă vanilia .
Peste crema se pun căpșuni tăiate .