Faguri sau waffe oricare ar fi numele, cu crema de ciocolată sau miere sunt delicioase!
Ingrediente:
Mod de preparare:
Se bat ouăle cu zahărul până se topește zaharul.
Se adaugă laptele, untul și esența.
Se adaugă și făină, până se obține o compoziție mai groasa, asemănătoare cu cea de clătite americane.
Se dă compozitia la frigider pt 30 de minute.
Eu am avut o forma de faguri veche, din fontă. Am pus forma de ochiul aragazului, am uns-o cu ulei.
Când s-au încins forma am pus 1-2 linguri de compoziție, in funcție de mărimea dorită.
Se lasă 2-3 min pe fiecare parte. Prima data o sa dureze mai mult până se încinge foarte bine forma.
Se pot servi cu miere, dulceață sau cremă.
Pofta buna!
Ingrediente
Indicații
Se bat ouăle cu zahărul până se topește zaharul.
Se adaugă laptele, untul și esența.
Se adaugă și făină, până se obține o compoziție mai groasa, asemănătoare cu cea de clătite americane.
Se dă compozitia la frigider pt 30 de minute.
Eu am avut o forma de faguri veche, din fontă. Am pus forma de ochiul aragazului, am uns-o cu ulei.
Când s-au încins forma am pus 1-2 linguri de compoziție, in funcție de mărimea dorită.
Se lasă 2-3 min pe fiecare parte. Prima data o sa dureze mai mult până se încinge foarte bine forma.
Se pot servi cu miere, dulceață sau cremă.
Pofta buna!