Pandișpan cu glazura de ciocolata

AutorBMartta
DificultateÎncepător

Cadou de mărțisor

ShareSave
Randamente1 porțieTimp total40 minute

Ingrediente:

 6 Oua
 6 Zahar
 6 Faina
 4 Ulei
 1 oz zahar vaniliat
 2 Cacao
 150 gr Cacao
 2 Ulei

Mod de preparare:

1

Se bat bine albusurile spuma tare, se adauga apoi zaharul si se bate in continuare pana ce se obtine o spuma tare, densa si lucioasa (daca intorci castronul deasupra capului sa nu-ti curga spuma in cap). Se adauga treptat galbenusurile, zaharul vanilat si sarea. Apoi se pune mixerul pe turatie mai mica si se adauga treptat jumatate din faina, uleiul si apoi cealalta jumatate de faina.

2

Se răstoarnă compoziția in doua tavi de chec, păstrând 10 linguri de compoziție care se amesteca cu cacao si se pun deasupra.
Se coc la 180 grade, pana trec testul cu scobitoarea.

3

Se topește ciocolata cu ajutorul uleiului la cuptorul cu microunde, apoi se pune glazura pe cele 2 checuri .
Se ornează cu alune , nuci .

Ingrediente

 6 Oua
 6 Zahar
 6 Faina
 4 Ulei
 1 oz zahar vaniliat
 2 Cacao
 150 gr Cacao
 2 Ulei

Indicații

1

Se bat bine albusurile spuma tare, se adauga apoi zaharul si se bate in continuare pana ce se obtine o spuma tare, densa si lucioasa (daca intorci castronul deasupra capului sa nu-ti curga spuma in cap). Se adauga treptat galbenusurile, zaharul vanilat si sarea. Apoi se pune mixerul pe turatie mai mica si se adauga treptat jumatate din faina, uleiul si apoi cealalta jumatate de faina.

2

Se răstoarnă compoziția in doua tavi de chec, păstrând 10 linguri de compoziție care se amesteca cu cacao si se pun deasupra.
Se coc la 180 grade, pana trec testul cu scobitoarea.

3

Se topește ciocolata cu ajutorul uleiului la cuptorul cu microunde, apoi se pune glazura pe cele 2 checuri .
Se ornează cu alune , nuci .

Note

Pandișpan cu glazura de ciocolata