O ciulama De ciuperci delicioasa cu pui
Ingrediente:
Mod de preparare:
Calim ceapa taiata julien in putin ulei de masline si un cub de unt. Adaugam ciupercile feliate. Calim 2 minute, adaugam 2 pahare de apa, punem capac si le lasam sa fiarba la foc mic.
Intre timp, prajim copanele de pui cu sare si piper in tigaie.
Intr-un ibric mic punem laptele la fiert. Cand este aproape de fierbere adaugam faina in ploaie. Amestecam incontinuu cu un tel mic. Sosul alb il adaugam peste ciuperci si lasam sa mai fiarba la foc mic, amestecand usor cu lingura.
La final adaugam sare si piper dupa gust, legatura de marar si copanelele.
Ingrediente
Indicații
Calim ceapa taiata julien in putin ulei de masline si un cub de unt. Adaugam ciupercile feliate. Calim 2 minute, adaugam 2 pahare de apa, punem capac si le lasam sa fiarba la foc mic.
Intre timp, prajim copanele de pui cu sare si piper in tigaie.
Intr-un ibric mic punem laptele la fiert. Cand este aproape de fierbere adaugam faina in ploaie. Amestecam incontinuu cu un tel mic. Sosul alb il adaugam peste ciuperci si lasam sa mai fiarba la foc mic, amestecand usor cu lingura.
La final adaugam sare si piper dupa gust, legatura de marar si copanelele.