Paste bolognese

AutorLbloju
DificultateÎncepător

Comfort food

ShareSave
Randamente1 porțieTimp de pregătire30 minuteTimp de preparare30 minuteTimp total1 oră

Ingrediente:

 1 Legatura ceapa verde
 2 Catei usturoi
 1 baton Paste tagliatelle
 4 Ulei masline
 300 gr Carne de vita tocata
 6 Rosii tocate marunt
 1 baton Parmezan ras

Mod de preparare:

1

In uleiul incins, punem la calit ceapa tocata marunt si usturoiul. Cand ceapa devine translucida, adaugam carnea tocata de vita. Punem sare si piper dupa gust si o lingurita de boia dulce / iute (optional). Carnea se va albi pe masura ce este preparata termic. Cand este toata calita, adaugam rosiile tocate marunt (cu sau fara coaja, in functie de preferinte).

Lasam 15 minute la foc mediu sa prinda gust unele de la altele. Intre timp, fierbem pastele. Cand sunt al dente, le adaugam peste sosul mai sus pregatit, adaugam cam 3/4 linguri din apa in care au fiert pastele. Amestecam totul bine si dupa ce oprim focul, punem parmezanul.

Ingrediente

 1 Legatura ceapa verde
 2 Catei usturoi
 1 baton Paste tagliatelle
 4 Ulei masline
 300 gr Carne de vita tocata
 6 Rosii tocate marunt
 1 baton Parmezan ras

Indicații

1

In uleiul incins, punem la calit ceapa tocata marunt si usturoiul. Cand ceapa devine translucida, adaugam carnea tocata de vita. Punem sare si piper dupa gust si o lingurita de boia dulce / iute (optional). Carnea se va albi pe masura ce este preparata termic. Cand este toata calita, adaugam rosiile tocate marunt (cu sau fara coaja, in functie de preferinte).

Lasam 15 minute la foc mediu sa prinda gust unele de la altele. Intre timp, fierbem pastele. Cand sunt al dente, le adaugam peste sosul mai sus pregatit, adaugam cam 3/4 linguri din apa in care au fiert pastele. Amestecam totul bine si dupa ce oprim focul, punem parmezanul.

Note

Paste bolognese