Comfort food
Ingrediente:
Mod de preparare:
In uleiul incins, punem la calit ceapa tocata marunt si usturoiul. Cand ceapa devine translucida, adaugam carnea tocata de vita. Punem sare si piper dupa gust si o lingurita de boia dulce / iute (optional). Carnea se va albi pe masura ce este preparata termic. Cand este toata calita, adaugam rosiile tocate marunt (cu sau fara coaja, in functie de preferinte).
Lasam 15 minute la foc mediu sa prinda gust unele de la altele. Intre timp, fierbem pastele. Cand sunt al dente, le adaugam peste sosul mai sus pregatit, adaugam cam 3/4 linguri din apa in care au fiert pastele. Amestecam totul bine si dupa ce oprim focul, punem parmezanul.
Ingrediente
Indicații
In uleiul incins, punem la calit ceapa tocata marunt si usturoiul. Cand ceapa devine translucida, adaugam carnea tocata de vita. Punem sare si piper dupa gust si o lingurita de boia dulce / iute (optional). Carnea se va albi pe masura ce este preparata termic. Cand este toata calita, adaugam rosiile tocate marunt (cu sau fara coaja, in functie de preferinte).
Lasam 15 minute la foc mediu sa prinda gust unele de la altele. Intre timp, fierbem pastele. Cand sunt al dente, le adaugam peste sosul mai sus pregatit, adaugam cam 3/4 linguri din apa in care au fiert pastele. Amestecam totul bine si dupa ce oprim focul, punem parmezanul.