O cina rapida
Ingrediente:
1 baton Paste
1 Legatura ceapa verde
1 Legatura patrunjel
2 Pahare vin alb demisec
300 gr Creveti decorticati
5 Catei usturoi
Mod de preparare:
1
Se pune ceapa la calit in putin ulei de masline pana devine frageda.
2
Adaugam crevtii si usturoiul. Ii calim un pic. Adaugam vinul si patrunjelul tocat. Asezonam cu sare si piper.
3
Lasam sa fiarba la foc mic, cat timp noi punem pastele la fiert. Cand pastele sunt al dente, le scurgem de apa si le adaugam peste creveti.
Amestecam bine si pofta buna! 🙂
Ingrediente
1 baton Paste
1 Legatura ceapa verde
1 Legatura patrunjel
2 Pahare vin alb demisec
300 gr Creveti decorticati
5 Catei usturoi
Indicații
1
Se pune ceapa la calit in putin ulei de masline pana devine frageda.
2
Adaugam crevtii si usturoiul. Ii calim un pic. Adaugam vinul si patrunjelul tocat. Asezonam cu sare si piper.
3
Lasam sa fiarba la foc mic, cat timp noi punem pastele la fiert. Cand pastele sunt al dente, le scurgem de apa si le adaugam peste creveti.
Amestecam bine si pofta buna! 🙂