Pizza pe lipie

AutorAndreidcn
DificultateÎncepător

Reteta clasica de pizza, dar intr-un timp mai scurt.

ShareSave
Randamente1 porțieTimp total40 minute

Ingrediente:

 1 baton Lipie
 100 gr Mozzarella
 50 gr Prosciutto
 50 gr Pasta de rosii
 10 gr Busuioc proaspat

Mod de preparare:

1

Se preincalzeste cuptorul la 180 grade.

2

Peste lipie se adauga pasta de rosii, se intinde si se asezoneaza cu condimente. Peste se aseaza mozzarella taiata rondele si se introduce in cuptor. Se lasa pana incepe sa se topeasca mozzarella.

3

Se adauga prosciutto si busuiocul proaspat. Se pot adauga si alte condimente, dupa gust (porumb, masline, ciuperci etc.)

Ingrediente

 1 baton Lipie
 100 gr Mozzarella
 50 gr Prosciutto
 50 gr Pasta de rosii
 10 gr Busuioc proaspat

Indicații

1

Se preincalzeste cuptorul la 180 grade.

2

Peste lipie se adauga pasta de rosii, se intinde si se asezoneaza cu condimente. Peste se aseaza mozzarella taiata rondele si se introduce in cuptor. Se lasa pana incepe sa se topeasca mozzarella.

3

Se adauga prosciutto si busuiocul proaspat. Se pot adauga si alte condimente, dupa gust (porumb, masline, ciuperci etc.)

Note

Pizza pe lipie