Negresa delicioasa cu aluat umed cu gust intens de ciocolata.
Ingrediente:
Mod de preparare:
Topeste ciocolata impreuna cu untul.
Intr-un bol mixeaza ouale, zaharul, sarea si extractul de vanilie.
Peste mixul de oua si zahar, adauga ciocolata si untul topite, pe urma, cafeaua si amesteca.
Adauga faina si cacao cernute.
Mixeaza bine compozitia.
Toarna aluatul intr-o tava tapetata cu hartie de copt.
Da tava la cuptorul preincalzit la 200 de grade pentru 30-35 de minute.
Ingrediente
Indicații
Topeste ciocolata impreuna cu untul.
Intr-un bol mixeaza ouale, zaharul, sarea si extractul de vanilie.
Peste mixul de oua si zahar, adauga ciocolata si untul topite, pe urma, cafeaua si amesteca.
Adauga faina si cacao cernute.
Mixeaza bine compozitia.
Toarna aluatul intr-o tava tapetata cu hartie de copt.
Da tava la cuptorul preincalzit la 200 de grade pentru 30-35 de minute.