Prajitura moale cu cacao si caju deasupra
Ingrediente:
Mod de preparare:
Am pus ovăzul și pudra proteica la blender, încât să fac o faină fină.
Am bătut ouăle până să devină spumă.
Am adăugat încet încet acea faină peste ouăle bătute, continuând să amestec ușor, am adăugat și restul ingredientelor pe rând până am obținut o compoziție destul de fermă (după gusturile fiecăruia, poate fi mai moale adăugând mai multe ouă sau iaurt+lapte). Am adăugat și niște caju, putem adăuga orice fruct preferăm.
Am încălzit cuptorul la 150 - 160°C, iar compoziția am pus-o într-o "tava" de sticla, puteți folosi o tavă normală, e mai bine să fie unsă cu puțin ulei sau unt pentru a nu se lipi, si se lasa la cuptor pana cand compozitita este gata, putem verifica cu o scobitoare, o introducem la mijlocul prajiturei si daca se lipeste compozitita de aceasta, inseamna ca mai are nevoie sa stea la cuptor.
Folosind o tava mai intinsa, aceasta se coace mai rapid.
Ingrediente
Indicații
Am pus ovăzul și pudra proteica la blender, încât să fac o faină fină.
Am bătut ouăle până să devină spumă.
Am adăugat încet încet acea faină peste ouăle bătute, continuând să amestec ușor, am adăugat și restul ingredientelor pe rând până am obținut o compoziție destul de fermă (după gusturile fiecăruia, poate fi mai moale adăugând mai multe ouă sau iaurt+lapte). Am adăugat și niște caju, putem adăuga orice fruct preferăm.
Am încălzit cuptorul la 150 - 160°C, iar compoziția am pus-o într-o "tava" de sticla, puteți folosi o tavă normală, e mai bine să fie unsă cu puțin ulei sau unt pentru a nu se lipi, si se lasa la cuptor pana cand compozitita este gata, putem verifica cu o scobitoare, o introducem la mijlocul prajiturei si daca se lipeste compozitita de aceasta, inseamna ca mai are nevoie sa stea la cuptor.
Folosind o tava mai intinsa, aceasta se coace mai rapid.