Tort rapid, usor de facut si foarte foarte gustos.
Ingrediente:
Mod de preparare:
Separa albusurile de galbenusuri.Bate albusurile adaugand zaharul gradual pana rezulta o spuma tare.
Toarna galbenusurile peste spuma facuta anterior.
Gradual, adauga faina cernuta praful de copt si sarea, amestecand cu miscari largi.
Dupa ce ai incorporat faina, adauga untul topit, laptele si esenta de vanilie.
Toarna compozitia intr-o tava rotunda de 18 cm , tapetata cu hartie de copt.
Pun tava in cuptorul preincalzit la 190 de garde, pentru 25-30 de minute.
Topeste ciocolata si untul.
Intr-un bol adauga mascarponele, frisca lichida si zaharul ,mixeaza bine.
Toarna ciocolata alba peste mascarpone si mixeaza cateva minute.
In final, adauga esenta de vanilie si sucul de lamaie.
Da crema rezultata la congelator ,cu 30 de minute inainte sa o folosesti.
Dupa ce s-a racit blatul, il sectionezi, recomand insiroparea blaturilor pentru a fi fragede. Adauga crema si decoreaza dupa gust. Asigura-te ca tortul a stat la frigider 3-4 ore inainte sa il servesti.
Ingrediente
Indicații
Separa albusurile de galbenusuri.Bate albusurile adaugand zaharul gradual pana rezulta o spuma tare.
Toarna galbenusurile peste spuma facuta anterior.
Gradual, adauga faina cernuta praful de copt si sarea, amestecand cu miscari largi.
Dupa ce ai incorporat faina, adauga untul topit, laptele si esenta de vanilie.
Toarna compozitia intr-o tava rotunda de 18 cm , tapetata cu hartie de copt.
Pun tava in cuptorul preincalzit la 190 de garde, pentru 25-30 de minute.
Topeste ciocolata si untul.
Intr-un bol adauga mascarponele, frisca lichida si zaharul ,mixeaza bine.
Toarna ciocolata alba peste mascarpone si mixeaza cateva minute.
In final, adauga esenta de vanilie si sucul de lamaie.
Da crema rezultata la congelator ,cu 30 de minute inainte sa o folosesti.
Dupa ce s-a racit blatul, il sectionezi, recomand insiroparea blaturilor pentru a fi fragede. Adauga crema si decoreaza dupa gust. Asigura-te ca tortul a stat la frigider 3-4 ore inainte sa il servesti.