Saratele cu cascaval si mac. Foarte usor de facut si delicioase.
Ingrediente:
Mod de preparare:
Se dezgheata aluatul de foietaj la temparatura camerei.
Se taie aluatul pe latime in fasii de aproximativ 1 cm. Pe lungime se taie in jumatate.
Se unge aluatul cu ou batut cu un praf de sare. Se presara mac si cascaval ras pe razatoarea mica, dupa gust.
Se ia fiecare saratica, se rasuceste si se pune intr-o tava cu hartie de copt. Din 800 g aluat de foietaj ies 4 tavi a cate aproximativ 20 de saratele.
Se baga in cuptorul incins la 170 grade timp de 15 minute, pana se rumeneste cascavalul.
Ingrediente
Indicații
Se dezgheata aluatul de foietaj la temparatura camerei.
Se taie aluatul pe latime in fasii de aproximativ 1 cm. Pe lungime se taie in jumatate.
Se unge aluatul cu ou batut cu un praf de sare. Se presara mac si cascaval ras pe razatoarea mica, dupa gust.
Se ia fiecare saratica, se rasuceste si se pune intr-o tava cu hartie de copt. Din 800 g aluat de foietaj ies 4 tavi a cate aproximativ 20 de saratele.
Se baga in cuptorul incins la 170 grade timp de 15 minute, pana se rumeneste cascavalul.