Salata de naut, cruditati si dressing de iaurt.

Ingrediente:
 140 gr Naut din conserva (scurs)
 1  Rosie
 ½  Ardei gras rosu
 3 - 4 Ridichi
 70 ml Chefir
 Sare
 Zeama de lamaie
 Oregano
 Chilli
Mod de preparare:
1
Nautul se scoate din conserva, se scurge si se clateste in cateva ape.
2
Se taie rosia, ardeiul si ridichile cubulete si se adauga peste naut.
3
Dressingul este facut din chefir, peste care adaugam sare, oregano, putina zeama de lamaine si chilli, dupa care se adauga peste nautul cu legume si se amesteca.
Ingrediente
 140 gr Naut din conserva (scurs)
 1  Rosie
 ½  Ardei gras rosu
 3 - 4 Ridichi
 70 ml Chefir
 Sare
 Zeama de lamaie
 Oregano
 Chilli
Indicații
1
Nautul se scoate din conserva, se scurge si se clateste in cateva ape.
2
Se taie rosia, ardeiul si ridichile cubulete si se adauga peste naut.
3
Dressingul este facut din chefir, peste care adaugam sare, oregano, putina zeama de lamaine si chilli, dupa care se adauga peste nautul cu legume si se amesteca.
