Un aperitiv fresh, foarte simplu de făcut.
Ingrediente:
Mod de preparare:
Castravetele se taie în felii pe lungime cu ajutorul unui feliator de legume, de genul celui folosit la curățat cartofii.
Feliile de castravete se pun pe șervețele de hârtie pentru a elimina apa în exces.
Crema de brânză, la temperatura camerei, se combina cu ceapa verde tocata mărunt, caperele, sarea și mărarul. Feliile de castravete se rulează și în interior se pune o linguriță din crema de brânză.
Se așează pe un platou, iar deasupra se presară susanul negru.
Pofta buna!
Ingrediente
Indicații
Castravetele se taie în felii pe lungime cu ajutorul unui feliator de legume, de genul celui folosit la curățat cartofii.
Feliile de castravete se pun pe șervețele de hârtie pentru a elimina apa în exces.
Crema de brânză, la temperatura camerei, se combina cu ceapa verde tocata mărunt, caperele, sarea și mărarul. Feliile de castravete se rulează și în interior se pune o linguriță din crema de brânză.
Se așează pe un platou, iar deasupra se presară susanul negru.
Pofta buna!