Hummus-ul este o pastă cremoasă pregătită dintr-un amestec de năut fiert măcinat, pastă de susan, sus proaspăt de lămâie, usturoi și alte condimente specifice.
Ingrediente:
Mod de preparare:
Pune năutul din conservă într-o strecurătoare, spală-l în câteva ape apoi varsă boabele de năut în blender.
Peste năut adaugă sare, ulei de măsline, usturoi zdrobit, tahini, zeamă de lămâie și cele câteva linguri de apă din conservă.
Mixează toate ingredientele până obții o pastă fină și cremoasă.
Potrivește de gust apoi servește cu lipii proaspete sau pâine proaspătă alături de o salată sau alte aperitive preferate
Pofta Buna!
Ingrediente
Indicații
Pune năutul din conservă într-o strecurătoare, spală-l în câteva ape apoi varsă boabele de năut în blender.
Peste năut adaugă sare, ulei de măsline, usturoi zdrobit, tahini, zeamă de lămâie și cele câteva linguri de apă din conservă.
Mixează toate ingredientele până obții o pastă fină și cremoasă.
Potrivește de gust apoi servește cu lipii proaspete sau pâine proaspătă alături de o salată sau alte aperitive preferate
Pofta Buna!