Minunat de delicioasa
Ingrediente:
Mod de preparare:
Ciupercile le spalam si le punem la fiert cu putina sare. Dupa ce au fiert, le punem la scurs si la racit. Intre timp, pregatim maioneza dintr-un galbenus crud si unul fiert tare, adaugand lingurile de mustar si uleiul. Separat tocam ceapa verde si patrunjelul marunt si le punem intr-un castron mare.
Tocam marunt ciupercile scurse. Daca inca vi se par apoase, le mai scurgeti de zeama. Adaugam ciupercile in castronul mare.
Curatam usturoiul si il pisam in mojar si il adaugam in castron. Punem maioneza si amestecam totul bine. Daca mai avem nevoie de sare, adaugam si amestecam.
Recomandarea mea este sa acoperiti cu folie si sa o lasati la frigider peste noapte. Astfel gusturile se vor intrepatrunde si vom avea o salata delicioasa de ciuperci cu verdeturi.
Ingrediente
Indicații
Ciupercile le spalam si le punem la fiert cu putina sare. Dupa ce au fiert, le punem la scurs si la racit. Intre timp, pregatim maioneza dintr-un galbenus crud si unul fiert tare, adaugand lingurile de mustar si uleiul. Separat tocam ceapa verde si patrunjelul marunt si le punem intr-un castron mare.
Tocam marunt ciupercile scurse. Daca inca vi se par apoase, le mai scurgeti de zeama. Adaugam ciupercile in castronul mare.
Curatam usturoiul si il pisam in mojar si il adaugam in castron. Punem maioneza si amestecam totul bine. Daca mai avem nevoie de sare, adaugam si amestecam.
Recomandarea mea este sa acoperiti cu folie si sa o lasati la frigider peste noapte. Astfel gusturile se vor intrepatrunde si vom avea o salata delicioasa de ciuperci cu verdeturi.