Inainte de weekend va fac pofta cu cateva chiftelute de dovlecel si mujdei de usturoi cu iaurt.
Ingrediente:
Mod de preparare:
Se dau dovleceii prin razatoare, se presara cu sare si se lasa putin pana se inmoaie. Se scurg apoi de excesul de lichid si se adauga celelalte ingrediente.
Se formeaza cu lingura chiftelele si se aseaza pe foaia de copt. Merg la cuptor timp de 15-20 minute la 170 grade
Se prepara sosul. Se piseaza usturoiul peste iaurt si se condimenteaza dupa gust, apoi se poate servi impreuna cu chiftelele.
Ingrediente
Indicații
Se dau dovleceii prin razatoare, se presara cu sare si se lasa putin pana se inmoaie. Se scurg apoi de excesul de lichid si se adauga celelalte ingrediente.
Se formeaza cu lingura chiftelele si se aseaza pe foaia de copt. Merg la cuptor timp de 15-20 minute la 170 grade
Se prepara sosul. Se piseaza usturoiul peste iaurt si se condimenteaza dupa gust, apoi se poate servi impreuna cu chiftelele.