Prajitura Arlechin

AutorVitalis Ildiko
DificultateÎncepător

Ori de cate ori ai pofta de un dulce gustos de casa, incearca prajitura Arlechin. Reteta imbina cu succes dulcele cu acrisorul, intr-un desert numai bun de mancat la o cafea sau un ceai.

ShareSave
Randamente8 porțiiTimp de pregătire20 minuteTimp de preparare30 minuteTimp total50 minute

Ingrediente:

 1 baton unt
 100 gr zahar
 200 gr faina
 3 oua
 gem
 nuca macinata

Mod de preparare:

1

Freaca untul cu 70 g zahar, adauga faina si 3 galbenusuri.

2

Pune aluatul in tava unsa si tapetata cu faina, si da-l la cuptor pana ce se rumeneste putin deasupra.

3

Pune un strat de gem peste blat, urmat de albusurile batute spuma cu zaharul (100 g).

4

Presara nuca macinata deasupra si mai da prajitura putin la cuptor.

Ingrediente

 1 baton unt
 100 gr zahar
 200 gr faina
 3 oua
 gem
 nuca macinata

Indicații

1

Freaca untul cu 70 g zahar, adauga faina si 3 galbenusuri.

2

Pune aluatul in tava unsa si tapetata cu faina, si da-l la cuptor pana ce se rumeneste putin deasupra.

3

Pune un strat de gem peste blat, urmat de albusurile batute spuma cu zaharul (100 g).

4

Presara nuca macinata deasupra si mai da prajitura putin la cuptor.

Note

Prajitura Arlechin