O rețetă simplă și gustoasă de cină sau de dus la birou.
Ingrediente:
Mod de preparare:
Tăiem ceapa cubulețe și o călim la foc mediu într-o tigaie.
Adăugăm ciupercile și le călim împreună aproximativ 10 minute. Le amestecăm din când în când.
Adăugăm apă cât să acopere ciupercile și acoperim tigaia cu un capac.
Lăsăm ciupercile la fiert până devin moi și apa se evaporă.
Între timp punem apă la fiert pentru paste și le fierbem conform indicațiilor de pe pachet.
Ne întoarcem la sos. Punem smântâna de gătit peste ciuperci, condimentăm cu sare și piper.
Lăsăm sosul pe foc până se îngroașă puțin și ajungem la consistența dorită.
Gând este gata stingem focul și presărăm cu puțin pătrunjel mărunțit.
Poftă bună!
Ingrediente
Indicații
Tăiem ceapa cubulețe și o călim la foc mediu într-o tigaie.
Adăugăm ciupercile și le călim împreună aproximativ 10 minute. Le amestecăm din când în când.
Adăugăm apă cât să acopere ciupercile și acoperim tigaia cu un capac.
Lăsăm ciupercile la fiert până devin moi și apa se evaporă.
Între timp punem apă la fiert pentru paste și le fierbem conform indicațiilor de pe pachet.
Ne întoarcem la sos. Punem smântâna de gătit peste ciuperci, condimentăm cu sare și piper.
Lăsăm sosul pe foc până se îngroașă puțin și ajungem la consistența dorită.
Gând este gata stingem focul și presărăm cu puțin pătrunjel mărunțit.
Poftă bună!