Salata de cartofi

AutorLoredana Lixandru
DificultateÎncepător

Aceasta salata este foarte usor de pregatit si poate tine locul unei gustari reci sau chiar folosita ca si garnitura.

ShareSave
Randamente1 porțieTimp total30 minute

Ingrediente:

 1 kg cartofi
 4 ulei masline
 1 ceapa alba medie-mare
 3 otet de legume
 1 legatura ceapa verde
 sare

Mod de preparare:

1

Se curata cartofii de coaja, se spala si se taie pe jumatate.

2

Se pun la fiert cu un prof de sare .

3

Intre timp, taiem ceapa alba, fin, in fasii lungi.

4

Ceapa verde se taie marunt.

5

Dupa ce s-au fiert cartofii, se pun intr-un vas si se piseaza cu furculita.

6

Se adauga ceapa alba si ceapa verde peste cartofii pisati impreuna cu uleiul, otetul si sarea.

7

Amestecam toate ingredientele si Voila!

Ingrediente

 1 kg cartofi
 4 ulei masline
 1 ceapa alba medie-mare
 3 otet de legume
 1 legatura ceapa verde
 sare

Indicații

1

Se curata cartofii de coaja, se spala si se taie pe jumatate.

2

Se pun la fiert cu un prof de sare .

3

Intre timp, taiem ceapa alba, fin, in fasii lungi.

4

Ceapa verde se taie marunt.

5

Dupa ce s-au fiert cartofii, se pun intr-un vas si se piseaza cu furculita.

6

Se adauga ceapa alba si ceapa verde peste cartofii pisati impreuna cu uleiul, otetul si sarea.

7

Amestecam toate ingredientele si Voila!

Note

Salata de cartofi