Uramand aceasta rețeta veți prepara cea mai buna mămăliga, fix ca la mama ei acasă - mămăliga adevarata! Fără cocoloașe, nici prea moale nici prea tare, perfecta pentru a fi servita alături de preparate din carne de porc, peste sau cu brânza și smântâna 💛
Ingrediente:
Mod de preparare:
Se pune mălaiul la fiert intr-o oala cu apa rece, împreuna cu sarea și uleiul.
Se lasa pe foc mediu timp de aproximativ 25 minute, după care se adauga untul și laptele.
Pe tot parcursul fierberii este foarte important sa se amestece cu o lingura de lemn, aproape constant.
Când se întărește in așa fel încât sa nu mai cada ușor de pe lingura, se stinge focul și se răstoarnă pe un platou sau o farfurie.
Ingrediente
Indicații
Se pune mălaiul la fiert intr-o oala cu apa rece, împreuna cu sarea și uleiul.
Se lasa pe foc mediu timp de aproximativ 25 minute, după care se adauga untul și laptele.
Pe tot parcursul fierberii este foarte important sa se amestece cu o lingura de lemn, aproape constant.
Când se întărește in așa fel încât sa nu mai cada ușor de pe lingura, se stinge focul și se răstoarnă pe un platou sau o farfurie.