Musli bar

AutorLoredana Lixandru
DificultateÎncepător

Acesta este un snack care te va umple de energie si vitamine pentru intreaga zi. Daca nu va plac fructele de padure, puteti opta si pentru alte fructe sau pentru alt tip de oleaginoase.

ShareSave
Randamente1 porțieTimp de pregătire10 minuteTimp de preparare2 oreTimp total2 ore 10 minute

Ingrediente:

 100 gr fructe de padure decongelate
 150 gr fulgi de ovaz
 1 mana migdale taiate/ zdrobite
 2 seminte de chia
 1 tbsp susan negru
 2 miere
 1 tbsp unt de arahide

Mod de preparare:

1

Se amesteca toate ingredientele pana devinde o compozitite umeda-lipicioasa.

2

Intro-o tava, asezam hartie de copt, iar apoi turam compozitita si o presam pentru a o aplatiza.

3

Peste compozitita din tava, mai adaugam un strat de hartie de copt, si o mai presam cu palmele pentru a o uniformiza.

4

Se da la frigider pentru cel putin 2 ore pentru a se intari.

5

Dupa ce s-a racit, o putem taia in forma de batoane sau efectiv putem rupe in bucatele.

Ingrediente

 100 gr fructe de padure decongelate
 150 gr fulgi de ovaz
 1 mana migdale taiate/ zdrobite
 2 seminte de chia
 1 tbsp susan negru
 2 miere
 1 tbsp unt de arahide

Indicații

1

Se amesteca toate ingredientele pana devinde o compozitite umeda-lipicioasa.

2

Intro-o tava, asezam hartie de copt, iar apoi turam compozitita si o presam pentru a o aplatiza.

3

Peste compozitita din tava, mai adaugam un strat de hartie de copt, si o mai presam cu palmele pentru a o uniformiza.

4

Se da la frigider pentru cel putin 2 ore pentru a se intari.

5

Dupa ce s-a racit, o putem taia in forma de batoane sau efectiv putem rupe in bucatele.

Musli bar